2017-10-31

En vecka sedan det senaste blogginlägget. Så vad har hänt sedan dess?

Har lyckats få en praktikplats på ett av mina drömföretag. Inget är hundra procent bestämt än, så jag vågar inte säga för mycket. Men om allt går i lås så kommer jag flytta till Göteborg nästa helg. Kan ärligt talat säga att jag har blandade känslor kring detta. Såklart är jag glad, taggad och motiverad till praktikplatsen. Men det innebär också att jag kommer att lämna Breda, Oli, Nacho och tjejerna tills april nästa år. Absolut - bara några månader. Men ändå. Det skär i hjärtat bara jag tänker på det.

Förutom detta så har vi plöjt igenom Stranger Things 2. Vill inte spoila något, men jag längtar redan till nästa år. Desamma gäller för Mind Hunters - herregud vilken bra serie! När jag kollar på sådana serier börjar jag fundera kring om jag verkligen pluggar rätt utbildning. Ångrar att jag inte flyttade till USA efter studenten och pluggade till beteendevetare inom kriminologi. Men å andra sidan ångrar jag inte hästlivet heller. Det är ju bland det bästa som hänt mig.

Nu ska jag återgå till att skrolla igenom Netflix i hopp om att hitta en ny serie att kolla på. Sedan väntar kalas för Joost som fyller år dagen till ära!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype